Aura-Soma? Kleur je wereld!

Aura-Soma Kleurentherapie

De kleurrijke oliŽn van Aura-Soma helpen op een liefdevolle manier in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording. Deze effectieve kleurentherapie brengt je op een zachte manier in contact met jezelf. Hierdoor kunnen levensvragen worden beantwoord en kan je volledige potentie zich ontvouwen. Aura-Soma is een holistische wijze om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.

Aura-Soma is ontwikkeld door de Engelse Vicky Wall.

Zij Ďherontdekteí de kracht van kleuren en zette Aura-Soma in de wereld. Genezing met behulp van kleuren in combinatie met kruidenextracten, kristallen , bloemen en essentiŽle oliŽn, werd al in het oude Egypte, Griekenland, China en India gebruikt. Aura-Soma is dus een oude wijsheid in een modern jasje. Aura staat voor licht en voor de gekleurde energieŽn die het lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Soma is het woord voor lichaam. Aura-Soma staat dus letterlijk voor belichaamde energie. Aura-Soma ondersteunt ons om, in harmonie met onszelf en onze omgeving, hier op aarde te leven.

Meer over Vicky Wall

Kleur heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Er wordt al jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van kleur op mensen en hun gedrag. Niet alleen mentaal maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Kleuren zijn een trilling met ieder een eigen frequentie, welke resoneren met ons eigen energieveld. We kiezen een kleur dus nooit zomaar, we kiezen wat we wezenlijk nodig hebben op dat moment. Uit onderzoek is gebleken dat kleuren invloed hebben op verschillende aspecten van de mens. Zo wordt in ziekenhuizen blauw licht gebruikt voor babyís die onvoldoende leverfunctie hebben, een fysiek aspect. Op emotioneel niveau wordt in gevangenissen roze gebruikt tegen agressie. Aura-Soma maakt gebruik van de harmoniserende werking van alle kleuren van de regenboog.

Licht en zo ook kleur is onmisbaar in ons leven, we ontvangen licht en stralen het ook uit. De Equilibrium flessen met meer dan 100 stralende kleurcombinaties vormen de basis voor je persoonlijke intuÔtieve kleurkeuze. Deze intuÔtieve kleurkeuze geeft diepe inzichten en brengt de energie in en om het lichaam weer in balans.

Hoe leer je Aura-Soma kennen?

Persoonlijk consult

Door heel Nederland vind je therapeuten die met Aura-Soma werken. Er wordt een persoonlijke keuze gemaakt van vier flessen uit een set van meer dan honderd kleurcombinaties. Deze kleurkeuze geeft een dieper inzicht in (verborgen) gaven, talenten en kracht. Ze laten zien hoe we hier helemaal naar kunnen leven. Aan het einde van het consult wordt gekeken welke kleurproducten je het best kunnen ondersteunen. Klik hier voor therapeuten in Nederland.

Introductieworkshop

†Een introductieworkshop is een leuke manier om kennis te maken met de filosofie en kleurrijke kanten van Aura-Soma. We beginnen met een meditatie op basis van kleur, gaan in op het ontstaan van Aura-Soma, vertellen over de basis kleurenleer en laten je ervaren hoe de verschillende producten werken. Daarna gaan we praktisch aan de slag naar aanleiding van de eigen kleurkeuze. De workshops duren van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur .

Alle activiteiten staan in de online agenda.

Producten

In een consult en in de workshops wordt† gebruik gemaakt van drie Aura-Soma producten: Equilibrium, Pomanders en Quintessences. De prachtige tweekleurige Equilibrium oliŽn zijn de basis van een persoonlijke kleurkeuze. Olie drijft op water en daardoor bestaat een fles altijd uit twee kleurdelen. De flessen bevatten essentiŽle oliŽn, kruidenextracten en kristalenergieŽn. De fijnere lichtfrequenties werken rechtstreeks op het lichaam en in het energieveld. De kleuren van je keuze regelmatig aanbrengen op het lichaam (Equilibrium) en in je aura (Pomanders en Quintessences), brengt heling en balans. Ook verhoogt het je eigen frequenties en opent je kanalen voor de boodschappen van je hogere zelf. Ze werken ondersteunend voor dat wat door de sessie naar het bewustzijn komt. Ze geven een extra en liefdevol duwtje in de goede richting. Pomanders beschermen en reinigen het aura. Quintessences helpen je te verbinden met hogere† kwaliteiten zoals mededogen, vrede en liefde.

Aura-Soma heeft nog veel meer mooie producten, een overzicht staat onder het kopje producten .

Meer over Equilibrium, Pomanders en Quintessences

Verder met Aura-Soma op je levenspad

Opleiding

Mocht je er enthousiast van worden, dan is een opleiding tot kleurentherapeut een mogelijkheid.

Meer informatie onder opleidingen .

Aura-Soma Nederland

Joan Hubrecht heeft, na het volgen van haar opleiding bij Vicky Wall, deze kleurentherapie in Nederland bekendheid gegeven. Zo ontstond in 1991 het bedrijf Mendist Aura-Soma dat de producten importeert en opleidingen in Nederland organiseert. Inmiddels zijn er therapeuten en leraren in het hele land, die samen met Aura-Soma Nederland de liefdevolle kennis van deze kleuren verspreiden.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik wat ik moet kiezen?

Aura-Soma geeft de mogelijkheid een eigen kleurkeuze te maken. Je kiest de kleurencombinatie die op dat moment je aandacht trekt. Er bestaat geen goed of fout in de keuze. Zoals Shakespeare al zei: ďDe ogen zijn de ramen van de ziel.Ē

Hoe gebruik je het?

Aura-Soma is ook een hele praktische therapie. Na goed schudden is de olie bedoeld om op het lichaam aan te brengen. De krachtige energieŽn van planten en mineralen werken ondersteunend voor dat wat door de sessie naar het bewustzijn komt. De kleurfrequentie kan op deze manier het elektromagnetisch veld versterken en zelfs op celniveau heling brengen.

Werkt het ook als ik er niet in geloof?

Ja, licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. We ontvangen licht en stralen het ook uit. Dit licht wordt gevormd door alle kleurfrequenties samen (kijk maar naar een regenboog). Uitgaande van dit principe zou je kunnen zeggen dat, de kleurrijke oliŽn de helende lichtfrequenties van kleur overdragen op jou.

Aura-Soma Op Youtube

In samenwerking met JOYful Connections heeft Eva de Jong het pomander en quintessence ritueel voorgedaan en spraken zij over wat een Aura-Soma consult je kan brengen aan persoonlijke ontwikkeling. De tekst is in het Engels.

Een introductie video: wat brengt een Aura-Soma consult?

Begeleiding in het pomander ritueel.

De quintessences versie.

Alle producten A-Z. Copyright © 2005, 2017 Mendist Aura-Soma. webdesign door vormstorm.