Equilibrium, Pomanders en Quintessences informatie

Aura-Soma Equilibrium oliŽn

Equilibrium flessen 25 en 50 ml. Equilibrium oliŽn brengen lichaam, geest en ziel weer in evenwicht. Olie drijft op water en daardoor bestaat een fles altijd uit twee kleurdelen. De flessen bevatten essentiŽle oliŽn, kruidenextracten en kristalenergieŽn.† De natuurlijke ingrediŽnten zijn helemaal afgestemd op de betreffende kleurtrilling.

Er zijn ruim honderd sprankelende kleurencombinaties en er worden nog steeds nieuwe combinaties toegevoegd. Uit deze combinaties kies je er vier die op dat moment het meest de aandacht trekken. Deze keuze geeft een dieper inzicht in emotionele, mentale en mogelijk ook fysieke aspecten. Het geeft een helder beeld van je essentie en potentie.

De fles hiernaast was de belangrijkste fles voor Vicky zelf. Deze fles heeft haar inzicht gegeven in haar Ďlevensopdrachtí. Deze combinatie brengt de onderste drie energiecentra ofwel chakraís in het lichaam in balans. De fles bevat namelijk de kleur van het eerste chakra, rood en de kleur van het derde chakra, geel. Door te schudden verschijnt de kleur van het tweede chakra, oranje. Geel staat onder andere voor wijsheid en rood voor energie, dit samen helpt om de emoties (oranje) in balans te brengen.

Gebruik van de Aura-Soma Equilibrium oliŽn

De oliŽn kunnen op het lichaam gebruikt worden. Plaats de middelste vinger van de linkerhand op de opening en de duim op de onderkant. De wijs- en ringvinger liggen op de schouders van de fles. Vervolgens schudden tot de twee kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie in de handpalm en wrijf deze op de huid. Masseer de olie op het corresponderende chakragebied, of daar waar je gevoel het aangeeft.† De frequentie van de kleur werkt door het glas dus plaats ze gerust in de omgeving en kijk er regelmatig naar. Je kunt de fles zo vaak schudden als je wilt. Gebruik hiervoor wel de linkerhand, deze is verbonden met de rechterhersenhelft die bijvoorbeeld onze gevoelens, intuÔtie en emoties bestuurt.

Het kan zijn dat de helderheid van de fles tijdens het gebruik vervaagt of zelfs troebel wordt. Ook kunnen de kleuren uit de flessen verdwijnen. Dat geeft alleen maar aan dat de energieŽn Ďaan het werkí zijn. De trillingen van de kleuren blijven aanwezig en heilzaam. Je kunt de fles gewoon blijven gebruiken.

Pomanders en Quintessences

Quintessences De Pomanders en Quintessences worden bepaald naar aanleiding van een flessenkeuze, maar kunnen ook intuÔtief gekozen worden. Niet alleen kleur maar ook geur speelt hierbij een grote rol. Vicky Wall gebruikte een combinatie van 7x7 kruidenextracten, kristalenergieŽn, essentiŽle oliŽn en kleur.

Pomanders beschermen en reinigen de aura ofwel het elektromagnetisch veld om het lichaam. Het versterkt de aura en door deze unieke beschermlaag ben je minder gevoelig voor de energieŽn van anderen, zonder daarbij Ďafgeslotení te zijn. Je voelt je steviger en meer in balans.† De natuurlijke kleuren van onze aura veranderen door gemoedstoestand of prikkels uit de omgeving. Wanneer iemand zegt: Ďwat straal jeí dan zijn alle kleuren in de auralaag aanwezig en in balans. Pomanders helpen ons Ďstralení. †Er zijn vijftien verschillende pomanders, ieder met een eigen kleur, geur en specifieke werking. Zo brengt roze bijvoorbeeld meer (zelf)liefde en warmte, en helpt diep rood bij verminderde energie.

De kleur en geur van de Quintessences helpen om verbinding te maken met een hogere trilling of energie (ook wel Ďmeesterí energie genoemd). De Quintessence verfijnt je eigen frequenties en opent je kanalen voor de boodschappen van je hogere zelf. Ze helpen je te verbinden met hogere† kwaliteiten zoals mededogen, vrede en liefde. Zo helpt de fles ĎLady Portiaí bijvoorbeeld in het proces van vergeving en medeleven. De fles Saint Germain brengt heling, wijsheid en inspiratie.

Alle producten A-Z. Copyright © 2005, 2013 Mendist Aura-Soma. webdesign door vormstorm.